Η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή ”Το Πρωινό” , ύστερα από 9 χρόνια, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη και όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί στο ελλαδικό κανάλι ΣΚΑΙ. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στελέχωση της ομάδας της πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Ένα πρόσωπο που επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό της στην εκπομπή είναι η Έλενα Χριστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η Φαίη Σκορδά θεωρεί ότι είναι μια πολύ δυνατή γυναικεία παρουσία και την πιστεύει πολύ.

Οι δυο γυναίκες δεν έχουν ξανασυνεργαστεί, αλλά τις έχουμε δει μαζί τηλεοπτικά, αφού η Έλενα Χριστοπούλου στο παρελθόν έχει βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή ”Το Πρωινό”. Η τηλεοπτική τους χημεία ήταν εξαιρετική γι’ αυτό και η Φαίη ποντάρει πως μια τέτοια προσθήκη θα ενίσχυε κι άλλο το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Οι συνθήκες φαίνεται ότι ευνοούν αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη και ίσως σύντομα να ακούσουμε ανακοινώσεις. Οι σχέσεις της Έλενας Χριστοπουλου με το κανάλι πάντως είναι άριστες, μιας και έχει υπάρξει ξανά σε project του σταθμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ