Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως η ίδια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της. Όμως, σήμερα, είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εκείνη καθώς γιορτάζει ο γιος της Γιάννης.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στους γιους της, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα, και δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον 12χρονο Γιάννη. Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έγραψε: «Χρόνια Πολλά ζωή μου. Χρόνια Πολλά Γιάννη και Ιωάννα».

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα με τα παιδιά της, καθώς θέλει να τα προστατεύει. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει αναφέρει:  «Για μένα η δουλειά που κάνω είναι απλά μια δουλειά, όπως αν δούλευα πωλήτρια σε κατάστημα. Δεν τη βιώνω διαφορετικά. Απλώς έχω περισσότερους φίλους. Μπορεί να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά όλο αυτό δεν είναι τρόπος ζωής μέσα στο σπίτι και δεν μπορεί ούτε θέλω να έχει καμία σχέση με το παιδί».

Στην ίδια συνέντευξη, είχε δηλώσει: «Επειδή μπαίνουν στο σπίτι περιοδικά, όταν τα ξεφυλλίζει, λέει “να, η μαμά, εδώ κι ο μπαμπάς”. Ουσιαστικά το μόνο διαφορετικό που μπορώ να διακρίνω από τα ανιψάκια μου είναι πως ο Γιάννης θεωρεί ότι δεν υπάρχουν ξένοι, αλλά όλος ο κόσμος είναι γνωστοί μας. Διότι περπατάμε στο δρόμο, πάμε στο σούπερ μάρκετ, και όλοι λένε “γεια σου, Φαίη. Γεια σου, Γιώργο. Τι κάνεις, Γιαννάκη; ”. Όταν, λοιπόν, πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο τώρα που μεγάλωσε, πηγαίνει και χαιρετά όλα τα τραπέζια».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ