Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Συρίγου στο «Breakfast@Star» όπου ανέφερε ότι “εμπιστέυτηκε το ένστικτό του και δεν πήγα στη Φαίη Σκορδά”, η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης 13/12 έδωσε τη δική της απάντηση.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Συρίγος μέτα την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων έκανε μία ανάρτηση στα social media, στην οποία αποδίδει το πώς διατυπώθηκε η φράση στο μοντάζ και στα sites.

Η Φαίη Σκορδά επεσήμανε: «Τα sites αναπαρήγαγαν αυτά που είπε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σκεφτώ ότι έγινε μοντάζ από κάποιο συνάδελφο για να φανεί κάτι άλλο, για μένα αυτό δεν υπάρχει ούτε θεωρώ ότι τα παιδιά στο Star θα έκαναν κάτι τέτοιο από πρόθεση. Ίσως να έγινε λάθος στον τρόπο που έγινε το μοντάζ, δεν έγινε σκόπιμα και δεν θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό το κομμάτι».

«Όντως είχαμε κάνει μία κουβέντα τον Ιούλιο. Σαφώς αισθάνθηκε άσχημα όταν διαβάζεις αυτόν τον τίτλο γιατί δεν σε τιμά όταν λες κάτι τέτοιο. Κρατάω την πολύ ωραία σχέση που έχουμε. Πολύ γλυκό αυτό που έκανε γιατί θα μπορούσε να μην πει και τίποτα», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ