Εν εξάλλω ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην «Super Κατερίνα», με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για τον ρόλο του στην παράσταση στο «Κλουβί με τις τρελές».

«Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση.

Η δήλωση αυτή στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ο Γιάννης Πουλόπουλος, καθώς όπως είπε, θεωρεί απαράδεκτο εν έτει 2022 κάποιος να λέει κάτι τέτοιο.

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ότι πήρε μαθήματα για το πώς να σπάει τον καρπό και πως να κουνιέται από φίλους του gay; Το 2022 είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα πράγματα; Είναι το λιγότερο άστοχο εν έτη 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι gay να μάθω να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι”. Δε μπορεί να μένουμε στο αν θα παίξει καλά τον ρόλο. Μένουμε στην έκφραση που χρησιμοποιεί» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ σε άλλο σημείο και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τόνισε, «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;».

Τα αίματα άναψαν με αυτές τις δηλώσεις, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ρωτά τον Μαυρίκιο Μαυρικίου εάν συμφωνεί με αυτές τις δηλώσεις.

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ο συμπρωταγωνιστής σου Μαυρίκιε ότι πήρε μαθήματα πώς να σπάει τον καρπό του από φίλους του gay; Και να κουνιέται; Εν έτει 2022 ακούμε τέτοια πράγματα; Ήταν το λιγότερο άστοχη η δήλωση αυτή. Εν έτει 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση οι gay με βοήθησαν να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι. Δεν μπορούμε να μένουμε εάν θα παίξει καλά τον ρόλο αλλά σε αυτά που λέει. Το 2022 είναι δυστυχώς άτοπο για να μην πω κάτι άλλο να λέμε την έκφραση “σπάω τον καρπό μου και κουνιέμαι” και να αναφερόμαστε σε ομοφυλόφιλους. Είναι ρατσιστικό και σεξιστικό», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ