Η σπόλυτη ελληνίδα star επιστρέφει στην πατρίδα της… στην Κύπρο, για τρεις συναυλίες που περιμένουμε να μας συγκινήσουν και θα μας κάνουν να ξεσηκωθούμε για μια ακόμα μια φορά.

Πολλά μπορείς να πεις για την Άννα Βίσση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τίτλος της απόλυτης star της έχει δοθεί δικαιωματικά, ενώ αν την γνωρίσεις λίγο καλύτερα (έστω και τηλεφωνικά) θα καταλάβεις ότι είναι μια… αντιστάρ, για τους ίδιους λόγους.

Κάνει αυτό που γουστάρει (όπως αναφέρει η ίδια), κάθε της βήμα είναι ανατρεπτικό και είναι τόσο φιλική και προσιτή όσο ελάχιστοι στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

“Άννα ζούμε για να σε ακούμε… στην προκειμένη αναμένουμε και να την δούμε” και λίγες ημέρες πριν την συναυλία της μίλησε στο HELLO! Cyprus ένα χρόνο μετά την πρώτη της συνέντευξη και αποκάλυψε το καλλιτεχνικό της απωθημένο, που θα την δούμε τον χειμώνα και σε ποιο χώρο αλλά και την πιο ευτυχισμένη και δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Μεταξύ άλλων θυμήθηκε την τραγική ημέρα στο ΓΣΠ

Μια τεράστια καριέρα που θα ζήλευαν όλοι οι ερμηνευτές. Θέλω να κλείσετε τα μάτια και να σκεφτείτε την πιο ευτυχισμένη αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή.

Η πιο ξεχωριστή στιγμή που έχω ζήσει στην πορεία της καριέρας μου, ήταν όταν είχα την τιμή να τραγουδήσω όταν η Κύπρος μπήκε στην Ευρωπαϊκή κοινότητα στην Πλατεία Ελευθερίας. Αξέχαστη στιγμή…Όταν βλέπω βίντεο από εκείνη την βραδιά νιώθω ανατριχίλα! Δεν θα την ξεχάσω ποτέ…

Μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν το 2009, στην Κύπρο, που έδινα μια συναυλία στο ΓΣΠ και μπροστά στα μάτια μου συνέβη ένα ατύχημα μισή ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας, σε ένα συνεργάτη μου από την Αμερική τον  Μια μαύρη, δύσκολη και άδικη στιγμή. Τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, εγώ έπρεπε να συνεχίσω την συναυλία, έμεινε στην εντατική τρεις ημέρες περίπου και μετά “έφυγε” από τη ζωή.

Ποιο είναι το απωθημένο της αλλά και που θα την δούμε τον χειμώνα και πότε θα συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή;

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο HELLO! Cyprus με ένα κλικ εδώ  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ