Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μια από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor. Η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης αλλά και οι περιπέτειες και δοκιμασίες που βιώνει στον Άγιο Δομίνικο πολλές, ενώ η μεταξύ της σχέση με τον παίκτη των Μαχητών Γιώργο Κατσούνη -και το ειδύλλιο που εκτιμάται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους-, έχει αυξήσει το publicity της ηθοποιού.

Ωστόσο, η ίδια στην πραγματική της ζωή διατηρεί δεσμό με τον ταλαντούχο μουσικό John Lygno. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο John Lygnos έρχεται σε επικοινωνία με τη Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς θα της στείλει το δικό του μήνυμα από την Αθήνα.

Αυτό, βέβαια, θα συμβεί στην περίπτωση που οι Διάσημοι κατορθώσουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Τι θα αναφέρει ο John Lygnos στη σύντροφό του; Θα τη στηρίξει ή θα εκφράσει ενδεχομένως τη δυσαρέσκειά του;

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Hello.gr, ο μουσικός αναμένεται να κάνει ακόμα μια επικοινωνία με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο προσεχές μέλλον, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα συμβεί θα έχει ενδιαφέρον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ