Παντρεύεται η Ιωάννα Λαμπροπούλου τον έρωτα της ζωής της, Ραφαέλ Στυλιανό Σταύρου.

Ο έρωτας έφερε την μακροχρόνια σχέση και έδωσε την σκυτάλη στην συγκατοίκηση και την ιδανική καθημερινότητα ενός ζευγαριού.

Οι δυο τους ερωτευμένοι όσο ποτέ, πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης.

Το HELLO! Cyprus εξασφάλισε το προσκλητήριο γάμου, το οποίο είναι έτοιμο και θα ταξιδέψει σε όλους τους φίλους, συγγενείς και εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.

Ένα ονειρικό προσκλητήριο με transparent υλικό στο μπροστινό μέρος και με καλλιγραφικά γράμματα το όνομα της νύφης και του γαμπρού. Ο γάμος θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην εκκλησία Παναγία του Τράχωνα.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο μετά από την πρεμιέρα της στην θεατρική παράσταση “Το έργο που πάει λάθος”

Η βραβευμένη με Olivier Award Βρετανική κωμωδία καταστροφών γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 30 χώρες, με sold out καθημερινές παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και το Broadway της Νέας Υόρκης και έρχεται στην Κύπρο από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο ALPHA Κύπρου, ενώ την απόδοση και σκηνοθεσία του αναλαμβάνει ο πετυχημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Φώτης Γεωργίδης. 

Δείτε ποιες ημερομηνίες θα είναι οι παραστάσεις και … προλάβετε να κάνετε κράτηση πατώντας κλικ εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ