Συνέντευξη στην Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

H κ. Γεωργία μίλησε για την πορεία της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και το reunion της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η ίδια τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο συμπαθεί πολύ και εκμυστηρεύτηκε ποια θα είναι η αντίδραση της σε μια επικείμενη πρόταση γάμου στον Άγιο Δομίνικο.

“Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ”

Για τον Γιώργο Λιβάνη αποκάλυψε:

“Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι πού είναι… Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι, δεν θα έχω καμιά αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Τον έχω δει τέσσερις φορές, τον αγκάλιασα και μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσε από τον κόσμο παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση”

Όσο για το αν ο Σάκης κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα στο παιχνίδι, ήταν απόλυτη:

“Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ