Στην Αθήνα βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανακαινίζουν τον κήπο τους, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στα Stories της, φαινόταν κι ένα μικρό άγαλμα του Βούδα που θα τοποθετήσουν έξω από το σπίτι τους. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση μιας follower της, που της έστειλε ένα μήνυμα όπου την έβριζε, λέγοντάς της ότι «βάζουν τον σατανά μέσα στο σπίτι τους».

«Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι» ήταν το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια στο αρνητικό σχόλιο: «Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα. Ο χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω του, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!

Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου «ντύνομαι σεμνά», «έχω εικονοστάσι στο σπίτι» και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

Προφανώς, το σχόλιο έκανε έξαλλη την γνωστή influencer καθώς έγινε για άλλη μια φορά αποδέκτης μηνυμάτων μίσους και κακίας από άγνωστους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ