Στη στήλη «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου απάντησε η Ευριδίκη, η οποία θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις μεγάλες της επιτυχίες.

«Η ιδέα του σκηνοθέτη ήταν να παίξει στο βίντεο κλιπ της Πυξίδας ένας πύθωνας. Ο πύθωνας ανέβηκε πάνω μου, βρήκε το σκίσιμο του παντελονιού και μπήκε μέσα. Τρόμαξα κι άρχισα να φωνάζω. Η ολόσωμη κόκκινη φόρμα έγινε σήμα κατατεθέν μου.

Το τραγούδι “Το μόνο που θυμάμαι” ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε βίντεο κλιπ. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που ακούσαμε με τον Γιώργο Θεοφάνους το τραγούδι «Το μόνο που θυμάμαι» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Το «Πόσο λίγο με ξέρεις» ήταν ένα δύσκολο τραγούδι. Για το βίντεο κλιπ πήγαμε σε ένα σπίτι που υπήρχε η φήμη ότι είναι στοιχειωμένο. Είχα μια ανησυχία σε όλο το γύρισμα. Το «Μίσησέ με» το λάτρεψα από τη στιγμή που το δούλευε ο Γιώργος στο σπίτι», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη είπε επίσης: «Το “Comme ci comme ca” είναι ένα αγαπημένο τραγούδι. Από αυτό το τραγούδι θυμάμαι την αποτυχία μας στη Eurovision. Αυτός ο αποκλεισμός μού κόστισε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ