Το Survivor All Star συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως άλλωστε και οι σχέσεις των ζευγαριών που συμμετέχουν. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος συζητιούνται ιδιαίτερα για το αν τελικά παραμένουν ζευγάρι ή έχουν χωρίσει, καθώς οι φήμες είναι πολλές και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση από την πλευρά τους.

Στο ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να είναι σε αντίπαλες ομάδες, όμως όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.«Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως  αντάλλαξαν φιλί στο στόμα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. «Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη, και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ