Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη της κόρη ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε!

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN πως «μου έχουν γίνει προτάσεις, για πολλά λεφτά και τις έχω αρνηθεί. Θυμάμαι για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι».

«Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως, αν επαγγελματικά έχεις βρει τον δρόμο σου, έχεις τα χρήματα σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η ηθοποιός. «Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη για αυτό, ήθελα κιόλας. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, «καλά τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς, μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου!». Δεν θεώρησα όμως ότι ποτέ την καταστρέφω, αντιθέτως ένιωσα ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι την πνίγει η ρουτίνα του γάμου, η ίδια απάντησε κατηγορηματικά: “Δεν έχει φανεί; Δυο γάμους έχω κάνει καταστροφή. Με το που παντρευόμουν κάτι πάθαινα”.

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ