Ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή που κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της, απέστειλε ένα βίντεο στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“, περιγράφοντας όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή τους. Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθεί ωστόσο, είναι αρκετά πεσμένη ψυχολογικά λόγω της απουσίας της δίχρονης κόρης της αλλά και λόγω της σχέσης της με τους Έλληνες πολίτες η οποία έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα.

«Μιλάμε για εγκαταστάσεις οι οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αισθάνθηκα ένα δέος όταν είδα τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες ζουν οι κρατούμενοι στις φυλακές των Βρυξελλών. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια εν αντιθέσει με ορισμένες φυλακές της χώρας μας. Βέβαια, όπως κι αν είναι οι φυλακές, δεν παύει να είναι φυλακές. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει ελεύθερος και αυτή τη στιγμή έχουμε την Εύα Καϊλή κρατούμενη.

Αισθάνθηκα συγκινημένος όταν την είδα γιατί πέρα από δικηγόρος της, έχουμε και οικογενειακές σχέσεις πάρα πολλά χρόνια. Κουβεντιάζοντας μαζί της, είδα μια γυναίκα που είναι πεσμένη, μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η στέρηση ελευθερίας, αυτό που την πονάει περισσότερο είναι το ότι της λείπει πάρα πολύ η δίχρονη κόρη της.

Κουβεντιάζοντας την υπόθεση, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης, ήταν εκείνη που μου έδωσε θάρρος και μου είπε ότι η αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει και επικρατεί. Είδα μια γυναίκα που έχει μέσα της τεράστια αποθέματα δύναμης και είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί για την αθωότητά της. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα διότι η σχέση της με τους Έλληνες πολίτες έχει τραυματιστεί… Αυτό της δημιουργεί τεράστιο πόνο. Ήταν στιγμές βαθιά συναισθηματικές αυτές που βίωσα με την Εύα Καϊλή», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ