Αθώα δηλώνει η Εύα Καϊλή για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται για την υπόθεση του Κατάρ.

Αυτό δήλωσε και ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 13/12 μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, τόνισε ότι η ίδια ισχυρίζεται ότι «δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ, καμία, ρητά και κατηγορηματικά».

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα, μπορώ να σας το πω αυτό», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μεταφέροντας τα λόγια της Εύας Καϊλή μέσα από τη βελγική φυλακή, όπου κρατείται.

«Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήμα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, επειδή μίλησα με την αδελφή της κ. Καϊλή, είναι ότι δεν υπάρχει κούνια με το παιδάκι όπου εκεί υποτίθεται ότι υπήρχαν χρήματα.

Αυτό το λέω ρητά, μετά από συνομιλία που είχα με την αδελφής της, την κ. Μανταλένα Καϊλή. Επιπλέον, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον πατέρα της κ. Καϊλή, είναι ελεύθερος και αν θέλει μπορεί να έλθει στην Ελλάδα», επεσήμανε ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση για τη βαλίτσα με τα λεφτά.
«Όπως αντιλαμβάνεστε, ωστόσο, όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί τους να περνά κάτι τέτοιο, θέλει να είναι δίπλα του», προσέθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, ότι τα εισοδήματά της σχετίζονται μόνο με τη εργασία της στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι η εταιρία real estate που διατηρεί είναι μια IKE με κεφάλαιο 1.000 ευρώ -κάτι που, όπως είπε ο ίδιος, μπορεί να το δει κανείς και στη ΓΕΜΗ-, και που ακόμη δεν έχει λειτουργήσει.

Μιλώντας ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η κ. Καϊλή μίλησε χθες με την αδελφή της επί δύο ώρες.

Ερωτηθείς εάν αναμένεται να παραταθεί η κράτηση της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της απάντησε ότι οι προϋποθέσεις για να διαταχθεί παράταση της προφυλάκισής της είναι να κριθεί ως ύποπτη για φυγή ή ύποπτη για τέλεση άλλων αδικημάτων.

Ο κ. Δημητρακόπουλος εκτίμησε ότι η ιδιότητα της κ. Καϊλή, καθώς και το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από το παιδί της, δεν θα οδηγήσουν σε απόφαση επέκτασης της προφυλάκισής της.

«Έχει ισχυρά και πλούσια αποθέματα δύναμης και θα αγωνιστεί», κατέληξε Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πηγη: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ