Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως ετοιμάζεται η ΕΡΤ για την Eurovision 2023 η οποία και θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» δια στόματος Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ποια είναι όμως αυτά τα τρία κομμάτια που διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για να βρεθούν σε λίγους μήνες στη σκηνή της Eurovision 2023;

What they say, το οποίο και ερμηνεύει ο Βίκτωρ Βερνίκος.

Liar, το οποίο και ερμηνεύει η Μελίσσα Μαντζούκη.

Shout out, από την Μαρία Μαραγκού και την Αντωνία Καούρη

Από χθες, τόσο οι εν λόγω καλλιτέχνες όσο και οι ομάδες τους έχουν κληθεί στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους (concept) για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη. Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, όπως ενημέρωσαν οι δυο παρουσιαστές της δημόσιας τηλεόρασης, θα μάθουμε ποιο θα είναι το τραγούδι εκείνο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επερχόμενη Eurovision 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ