Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί τη χώρα μας θα βρεθεί στο Τορίνο για να διεκδικήσει τη νίκη.

Παρουσιαστές θα είναι η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Λάουρα Παουζίνι, ο τραγουδιστής Μίκα και ο παρουσιαστής Αλεσάντρο Κάτελαν. Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο, το μέσα από την τηλεόραση της Rai.Η Λάουρα Παουζίνι αποτελεί μια από τις διασημότρες Ιταλιδες pop τραγουδίστριες, ενώ ξεκίνησε την πορεία της σε ηλικία 29 χρόνων. Το 2021, κέρδισε τέσσερα Latin Grammy, ένα βραβείο Grammy, μια Χρυσή Σφαίρα και έλαβε ένα ιστορικό Όσκαρ (για το πρώτο τραγούδι που τραγουδήθηκε εξ ολοκλήρου στα ιταλικά που προτάθηκε) πριν ερμηνεύσει το Io sì (Seen) στα 93α Όσκαρ.

Ο Αλεσάντρο Κάτελαν τηλεοπτικό πρόσωπο με χιούμορ και πορεία πάνω από 20 χρόνια και είναι πιθανώς περισσότερο γνωστός για τη φιλοξενία του Total Request Live, του Le Iene και του X-Factor. Ο Μίκα είναι τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο αστέρας της pop έκανε μάλιστα περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική (συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Φεστιβάλ Coachella) πριν συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και την Ιταλία. Στις 10, 12 και 14 Μαΐου η Eurovision επιστρέφει.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ