Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν όπως όλα δείχνουν έχουν ένα δυνατό έρωτα, ωστόσο πολλοί συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν η Ραμόν έχει γνωρίσει τα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει με την Αντζελίνα Τζολί.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο US Weekly ότι βρίσκονται ακόμα στην αρχή της σχέσης τους και δεν έχουν γνωρίσει κάποιο μέλος από την οικογένειά τους ο ένας στον άλλον. «Δεν την έχουν γνωρίσει ακόμα και δεν έχει γνωρίσει την Άντζι», ανέφερε η πηγή. Ωστόσο, η σχέση τους είνναι σοβαρή -σύμφωνα με πηγές- και ο ένας έχει δυνατά συναισθήματα για τον άλλον.

«Η σχέση είναι ακόμα αρκετά καινούργια, επομένως θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνουν συστάσεις με την υπόλοιπη οικογένεια», αναφέρθηκε. Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2022, με τον ηθοποιό να μην είναι έτοιμος να φέρει τα παιδιά του σε επαφή με τη νέα του σύντροφο, καθώς η σχέση του με τα παιδιά του φημολογείται ότι είναι περίπλοκη μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Ινές ντε Ραμόν με τον Πολ Γουέσλι από τον οποίο χώρισε

Η Ινές ντε Ραμόν χώρισε από τον ηθοποιό του «Vampire Diaries», Πολ Γουέσλι και ακόμα μια πηγή του περιβάλλοντός της, έκανε αναφορά στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

«Ο Μπραντ υποστήριζε πραγματικά την Ινές με το διαζύγιό της γιατί καταλαβαίνει. Αν και ο Μπραντ ξέρει ότι η Ινές είναι εντελώς ανεξάρτητη και μπορεί να χειριστεί τα πράγματα μόνη της, την άφησε να καταλάβει ότι μπορεί πάντα να του ανοίγεται». Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως εκείνη συνεχίζει να έχει το προφίλ της στο instagram κλειδωμένο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ