Επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το J2US στον Alpha Κύπρου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σε μία φαντασμαγορική βραδιά που έκρυβε εκπλήξεις κι ανατρεπτικά ντουέτα επί σκηνής.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν τελικά η τέταρτη κριτής μαζί με την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου, και τον Σταμάτη Φασουλή. Η Καίτη Γαρμπή κέρδισε με την αμεσότητά και το στιλ της ενώ χάρισε ακόμα μια δυναμική στο μεγαλύτερο show της κυπριακής τηλεόρασης.

Ο Νίκος Κοκλώνης εντυπωσίασε με την έναρξη της εκπομπής αλλά και την ένταση, τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ που έδειχνε κατά την διάρκεια του show. Στα backstage βρέθηκε η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη.

Το λαμπερό σόου κατάφερε να σημειώσει υψηλή τηλεθέαση και να σπάσει τα κοντέρ της Nielsen. Συγκεκριμένα σε γενικό σύνολο πληθυσμού έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 27.5% ενώ κατά την διάρκεια του show είχε ανοδική πορεία και ξεπερνούσε συνεχώς το 20% και 25%.

Στο δυναμικό κοινό το show ήταν… μονόδρομος αφού στα περισσότερα τέταρτα ήταν πάνω από το 25% ενώ σημείωσε και σε αρκετά ποσοστά που ξεπέρναγαν το 30%. Συγκεκριμένα, το J2US ξεπέρασε σε τέταρτο το 34% στα δυναμικά κοινά , αποδεικνύοντας ότι οι Κύπριοι αδημονούσαν για το λαμπερό show.

Τα Σάββατα στον Alpha Κύπρου είναι… J2US!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ