Η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ζευγάρι και συνεργάζονται και σε θεατρική παράσταση.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό και τη συνεργασία τους.

«Για την παράσταση δεν μας προτάθηκε από κοινού το σκεφτήκαμε πολύ και είπαμε ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να συνεργαστούμε, είχαμε συνεργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε κάνει ένα αναλόγιο στην Λέσβο και είχε πάει πολύ καλά, είπαμε ότι έχουμε χημεία συνεργαζόμαστε καλά και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Είναι ένα ρίσκο γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις στην δουλειά, είναι πιο εύκολο να τσακωθείς γιατί νιώθεις μια οικειότητα. Ταυτόχρονα σου δίνει μια οικειότητα αυτό, γιατί έχεις απέναντι σου δύο ματάκια που τα ξέρεις και λες είμαστε μαζί εδώ, ότι πάει λάθος θα το φτιάξουμε μαζί και αν πάει καλά θα το χαρούμε μαζί» είπε μεταξύ άλλωνΕριέττα Μανούρη: Τι έχει δηλώσει για την προσωπική της ζωή

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στις “Άγριες Μέλισσες”, Αναστάση Ροϊλό, γνωστό ως «Νικηφόρο» , η Εριέττα Μανούρη:

«Προσωπική ζωή έχω, όλοι έχουμε χρόνο για προσωπική ζωή. Αν θέλουμε δηλαδή κάπου να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, μπορούμε να το κάνουμε. Όπως έχω ξαναπεί, όμως, δεν θέλω να απαντάω για αυτά τα θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ