Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης αποτελούν ένα ζευγάρι με διακριτική στάση. Παρά το ότι είναι προβεβλημένοι στα μέσα ενημέρωσης, οι δυο τους επιθυμούν να αποστασιοποιούνται από την έκθεση, ενώ η Εριέττα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως κύριο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Νίκο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πατέρα της Εριέττας, Νίκο Κούρκουλο.

«Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του. Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε – Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον. Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας. Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις», είχε αναφέρει πρόσφατα η Εριέττα Κούρκουλου για τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

εριέττα κούρκουλου

«Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου. Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους.Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης. Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης. Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου. Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά», είχε συμπληρώσει η Εριέττα Κούρκουλου.

Η πρόεδρος του Save A Greek Stray και ο Βύρωνας μάςέχουν βάλει κατά καιρούς στο σπίτι τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ