Η Britney Spears αποφάσισε να κάνει τους θαυμαστές της να ενθουσιαστούν, δημοσιεύοντας βίντεο όπου τραγουδά το smash hit της που κυκλοφόρησε το 1998 και την καθιέρωσε σε pop star, το «Hit me baby one mroe time». Μάλιστα, η πριγκίπισσα της pop το τραγούδησε ακαπέλα και ακούγεται η πραγματική της φωνή κι όχι το baby voice που οι παραγωγοί της επέμεναν να έχει στη δισκογραφία της.

«Αυτή είμαι εγώ χθες που πλένω και ξεχωρίζω ρούχα. Δεν έχω μοιραστεί τη φωνή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό… Ίσως πολύ καιρό», ξεκίνησε να γράφει η star της pop σκηνής. «Και παίζω στο σπίτι μου με μια διαφορετική εκδοχή του “Hit me baby one more time“, συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

britney spears

Mάλιστα, η Britney Spears αποκάλυψε πόσο πολύ ήθελε να κυκλοφορήσει μια νέα εκδοχή του κομματιού που βρέθηκε στο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της, αλλά εξήγησε ότι τα σχέδιά της ματαιώθηκαν από τη συντηρητική της κηδεμονία από τον πατέρα της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021.

«Λοιπόν, ζήτησα αυτό που ήθελα εδώ και 14 χρόνια… Μια διαφορετική εκδοχή του «Baby», αλλά η ΟΜΑΔΑ είπε ΟΧΙ», ανέφερε η τραγουδίστρια. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν και της είπαν πόσο πολύ επιθυμούν να επιστρέψει στη μουσική και να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι είναι επίσης ώρα για live εμφανίσεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ