Η Britney Spears γνωρίζει καλά πώς να κρατά σε αγωνία το κοινό της. Μια αινιγματική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πυροδότησε τις φήμες ότι πρόκειται να επανέλθει δυναμικά στη μουσική.

Συγκεκριμένα, το γνωστό pop icon έκανε ένα throwback σε μια εντυπωσιακή στιγμή της από παλαιότερη συναυλία με βαμπίρ τόνους, όταν εκείνη αναδύεται από ένα φέρετρο παντρεύοντας την ποπ μουσική της με heavy metal στοιχεία.

Στη λεζάντα του throwback η Britney απευθύνεται στους διαδικτυακούς της ακολούθους και τους ρωτά με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού: “Θα πρέπει να βγω μήπως ξανά από το φέρετρο;” Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και αναζωπύρωσε τις φήμες που θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια να κάνει δυναμική επάνοδο στη μουσική της καριέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Britney Spears είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν επιθυμεί πλέον να δημιουργεί νέα τραγούδια καθώς η μουσική βιομηχανία της δημιούργησε πολλά προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και προτιμά να περνά ήρεμες στιγμές με τους γιους της.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Ζητούσα 13 χρόνια να ερμηνεύσω νέα τραγούδια και ρεμίξ των παλιών μου τραγουδιών… και κάθε φορά που ρωτούσα μου έλεγαν “Όχι”… Το να μην ασχολούμαι πια με τη μουσική είναι ο τρόπος μου να λέω “F–k You”… Νομίζω πολλοί θεωρούν παράξενο το ότι δεν κάνω μουσική τώρα, αλλά αυτό είναι ένα επιφανειακό συμπέρασμα. Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο απαίσια πράγματα έχω βιώσει και έπειτα από όλα όσα έχω περάσει φοβάμαι πάρα πολύ τους ανθρώπους και τη βιομηχανία“.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ