Το μόνο που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο είναι πως για μία ακόμη χρονιά η κυπριακή δημόσια τηλεόραση θα συνεργαστεί με την δισκογραφική εταιρεία PANIK Records, συνεχίζοντας την συνεργασία που έχουν από το 2018, με μοναδική εξαίρεση το 2019 με την Τάμτα, που ανήκει στην MINOS.

Αυτό που ακούσαμε και σας μεταφέρουμε, όπως μεταδίδει το Eurovisionfun είναι πως έγινε πρόταση στον δημοφιλή Κύπριο τραγουδοποιό Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι ο συνθέτης της επόμενης κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος λίγο μετά το τέλος του φετινού διαγωνισμού είχε δηλώσει πως είναι υπέρ της Eurovision και δεν απέκλειε μία νέα συμμετοχή του σε αυτόν.

Η ζωή μας έχει μάθει “ποτέ να μη λες ποτέ”, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω άμεσα στη σκέψη μου. Το έζησα, βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το ξανακάνεις, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Δεν λέω ποτέ όχι…

Πολύ σύντομα και αμέσως μετά το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει και την απάντηση του στην PANIK Records και το ΡΙΚ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσώπησε την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Eurovision 1999 με το τραγούδι Γένεσις, καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση.

Η Τάνια Μπρεάζου για την Κύπρο στην Eurovision 2022;

Ποιος όμως θα είναι ο ερμηνευτής, αφού το παραπάνω σενάριο εμπλέκει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μόνο ως δημιουργό. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας οι σκέψεις της PANIK Records, αλλά και του ΡΙΚ είναι η Τάνια Μπρεάζου, η οποία πριν λίγους μήνες ήταν η νικήτρια του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar.

Προφανώς και εφόσον ευοδωθεί αυτή η συνεργασία, το τραγούδι που θα κληθεί να ερμηνεύσει η Τάνια Μπρεάζου στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου, θα είναι μπαλάντα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2015, που η Κύπρος θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με τραγούδι Κύπριου δημιουργού.

Η Τάνια Μπρεάζου σχεδόν σε κάθε συνέντευξη της δηλώνει πως η Eurovision είναι ένα όνειρο για αυτήν. Το καλοκαίρι εξέφρασε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της:

Eurovision παρακολουθώ από μικρή. Πάντα καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπα με θαυμασμό όλα τα τραγούδια. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου να τραγουδώ στην Eurovision .Άρα καταλαβαίνεις πως με ενδιαφέρει…. Το καλό τραγούδι, η σωστή παραγωγή και η σκηνοθεσία και η καλή ομάδα είναι από τα βασικά πράγματα που θα με έκαναν να δεχτώ μια τέτοια πρόταση.

Πηγή: eurovision.fun

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ