Η απότομη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος θέλησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τις πρόβες για τα MadWalk, προκάλεσε έντονο σχολιασμό από εκπομπές αλλά και χρήστες στα social media.

Το βίντεο σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Πρωινό μας», με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, να διαφωνούν έντονα καθώς η booker μοντέλων δικαιολόγησε την ηθοποιό και η τηλεκριτικός τάχθηκε κατά της αντίδρασής της.

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις; Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση», σχολίασε πρώτα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε με έντονο ύφος: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις; Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου. 

Δείτε το βίντεο και όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο συνεργάτιδες της Σκορδά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ