Μια ευχάριστη στιγμή μοιράστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς η καλή της φίλη Ιωάννα Τούνη της αγόρασε ένα δώρο που την ενθουσίασε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε γενέθλια στα μέσα Ιουλίου, ωστόσο αν και η κολλητή της προσπαθούσε καιρό να της προσφέρει το δώρο που της διάλεξε δεν τα είχε καταφέρει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Έτσι, λοιπόν, η Ιωάννα αποφάσισε να της το δώσει σήμερα και όταν η Δήμητρα έκανε unboxing δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της, αφού μέσα από το κουτί εμφανίστηκε ένα λευκό ζευγάρι Prada sneakers. Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή δήλωσε στους followers της: «Πήρα ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων κι η αλήθεια είναι ότι με κυνηγούσε με αυτό το δώρο».

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία και περνούν ευχάριστες στιγμές μαζί, ενώ η Δήμητρα στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Hello.gr είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για την Ιωάννα Τούνη: «Μακάρι να είχαν κι άλλοι άνθρωποι την ψυχή και την καρδιά που έχει η Ιωάννα. Τα καλά που κάνει σε όλους τους γύρω της είναι πολλά και καλό είναι οι άνθρωποι που έχει βοηθήσει να το εκτιμούν περισσότερο. Νιώθω πολύ τυχερή που μου την έστειλε ο Θεός».

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ