Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Ιωάννα Τούνη, λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιου της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της και την στήριξε σε κάθε στιγμή, από την γέννα μέχρι και σήμερα που γύρισε στο σπίτι της.

Η επιχειρηματίας μπήκε στο μαιευτήριο την Κυριακή 8/1 το πρωί, όμως άργησε να έρθει στον κόσμο ο μπέμπης της, καθώς όπως είχε ειπωθεί στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται «Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο”. Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά».

Η ανησυχία όπως ήταν λογικό έπιασε κόκκινο για την Ιωάννα Τούνη και τα μηνύματα που δέχτηκαν οι φίλοι της ήταν πολλά.

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη έξω από το μαιευτήριο όταν είδε την κάμερα του Super Κατερίνα

Μετά από πέντε ημέρες στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη πήρε εξιτήριο, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να την συνοδεύει στο σπίτι της χωρίς όμως να έχουν μαζί το μωράκι τους.

Νωρίτερα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε το ζευγάρι κατά την αναχώρηση του από την ιδιωτική κλινική….

Η Ιωάννα περπατούσε αμέριμνη, όταν όμως κατάλαβε πως ο δημοσιογράφος την πλησίαζε μαζί με την κάμερα, έβαλε άμεσα την μάσκα της και συνέχισε να περπατά χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, ενώ δήλωση δεν έκανε ούτε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Φυσικό άλλωστε, καθώς τώρα που το μωράκι τους είναι νεογέννητο δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με κόσμο ειδικά λόγω του κορωνοϊού.

Η επιχειρηματίας από την πρώτη στιγμή που γέννησε, είχε δηλώσει την επιθυμία της να μην κάνει καμία δήλωση στις εκπομπές. Πάντως, το μωράκι της είναι ακόμα στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες ακόμα για λόγους υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ