Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων. για την συμμετοχή της στη νέα σειρά “Το αύριο μας ανήκε锨 και τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια μίλησε έξω από τα δόντια και εξομολογήθηκε πως το αποτέλεσμα, την ευχαριστεί και πως νιώθει μια ανακούφιση.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία, θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα”.

“Τότε είχε αντιληφθεί τα πάντα η Κάτια και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την Κάτια Δανδουλάκη στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου, όσο μπορούσα, δεν ήταν όμως εύκολο”.

“Στην συνέχεια ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι συμβαίνει, τι γίνεται, τι θα έρθει… Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει, ένιωσα όμως μια ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα που θα πάει, αν θα πάει, η υπόθεση… Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Συνέβη κάτι που λύθηκε” τόνισε η Λένα Δροσάκη. “Η εξέλιξη των πραγμάτων μού αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα”.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια δήλωσε, μάλιστα, πως “δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση ακόμα και σήμερα κάποιοι άνθρωποι. Θα περίμενα μεγαλύτερη υποστήριξη”.

Όσον αφορά την τηλεοπτική συνύπαρξη του συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περσινή σεζόν στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ηθοποιός ομολόγησε πως “εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του… Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδορς γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ