Ο ALPHA Κύπρου πριν από ένα χρόνο ακριβώς λάνσαρε το νέο online περιοδικό hello.cy καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο την ηλεκτρονική έκδοση του διεθνούς περιοδικού “HELLO”. Με σλόγκαν “ΟΛΑ αρχίζουν με ένα Hello” από την 1η Ιουνίου του 2020 η νέα ψηφιακή ιστοσελίδα του ALPHA, προσέφερε μια διαφορετική προσέγγιση στην lifestyle ενημέρωση. Με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, το HELLO μιλά οκτώ διαφορετικές γλώσσες, ενώ μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια αναγνώστες.

Το hello.cy διατηρώντας τις αξίες αλλά και την φιλοσοφία του περιοδικού HELLO! ήρθε για να κάνει την πραγματική διαφορά στην ψηφιακή έκδοση και να ξεχωρίσει με την υψηλής ποιότητα αισθητικής και θεματολογίας του.

Ήδη μέσα σε λίγους μήνες που βρίσκεται στον “αέρα” έχει ξεχωρίσει για την προσεγμένη θεματολογία του, τις συνεργασίες του, τις συνεντεύξεις του, την έγκριτη και ανανεωμένη θεματολογία του αλλά και την ποιότητα ενημέρωσης που προσφέρει στον αναγνώστη.

Ξεχωριστοί τομείς, τα blogs στον τομέα του beauty και του fashion με την κορυφαία makeup artist της Κύπρου, Ilona G. αλλά και την μοναδική και επιτυχημένη fashion blogger, Άντρια Αλετράρη, αντίστοιχα. Τα Ilona’s Beauty Stories αλλά και οι διαδικτυακές εκπομπές “Makeup Meeting” με κορυφαία ονόματα του χώρου καθώς επίσης και τo fashion blog “Μiss Dose” με θεματολογία που ξεχωρίζει και βίντεο που εντυπωσιάζουν, έδωσαν ξεχωριστή πνοή στο χώρο των lifestyle media.

Ένα χρόνο μετά…

ΟΛΑ αρχίζουν με ένα HELLO!

Ακολουθήστε μας στα social media σε Instagram και Facebook με ένα κλικ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ