Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ υπέβαλε αίτηση για αλλαγή ονόματος και για νέο πιστοποιητικό γέννησης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες στα μέσα Απριλίου.

H18χρονη κόρη του μεγιστάνα, που ονομαζόταν στο παρελθόν Xavier Alexander Musk, δηλώνει ότι ένας από τους λόγους για την αλλαγή του ονόματός της είναι ότι «δεν ζει πια με εκείνον», σύμφωνα με το Ε! και «δεν επιθυμεί να να έχει σχέση με τον βιολογικό της πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο».

Έλον Μασκ

Σε άλλο σημείο της αναφοράς, η 18χρονη ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να αλλάξει την αναγνώριση φύλου από αρσενικό σε θηλυκό και να καταχωρίσει το νέο της όνομα, ενώ το NBC News επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Έλον Μασκ για σχόλια αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Τα τελευταία χρόνια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έχει δεχτεί κριτική για τα αμφιλεγόμενα tweets του σχετικά με τα τρανς άτομα και την επιλογή των προτιμώμενων αντωνυμιών τους. Τον Ιούλιο του 2020, έγραψε στο Twitter ότι «οι αντωνυμίες είναι χάλια». Έγραψε επίσης: «Υποστηρίζω απόλυτα τα τρανς άτομα, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ