Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, την πρώτη δόση συγκεκριμένα, και κοινοποίησε τη στιγμή στο instagram της.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: «Η πρώτη δόση εμβολιασμού COVID-19 μόλις έγινε! Εχουμε λίγο δρόμο ακόμα αλλά τώρα αισθάνομαι ότι έρχομαι σύντομα πιο κοντά στην ελευθερία, στους φίλους μου, στη δουλειά μου & στην κανονική ζωή! Εύχομαι πολύ σύντομα να τραγουδάμε όλοι μαζί παρέα».

Έλλη Κοκκίνου

Η τραγουδίστρια είχε ξεκαθαρίσει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «After Dark» ότι δεν πρέπει να νοσήσει από τον ιό, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το άσθμα θα γινόταν δυσκολότερο. «Έχω άσθμα από τριών χρόνων. Κι επειδή έχω νοσηλευτεί πολλές φορές, το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο κι είχα μείνει περίπου δύο εβδομάδες και ήμουν τρεις ημέρες στην εντατική. Είχα πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πολύ η κατάσταση. Ακόμη κι ένα κρύωμα να περάσω θα πρέπει να πάρω αντιβίωση και μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι ένα ιός σαν τον covid-19 δεν πρέπει να μπει με τίποτα στον οργανισμό μου», είχε αναφέρει.

Η Έλλη Κοκκίνου στο εμβολιαστικό κέντρο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ