Το όνομά της φιγούραρε σε δημοσιεύματα του Ξένου Τύπου, που την ήθελαν παλαιότερα ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απαντά, για πρώτη φορά, στα όσα της έχουν καταλογίσει βάζοντας τελεία στο εν λόγω κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν, ο πρίγκιπας Χάρι -όταν αναφερόταν στο βιβλίο του με τίτλο «Spare» σε μία μεγαλύτερη όμορφη γυναίκα που ήταν μαζί της- εννοούσε την  Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Σε συνέντευξη της η ηθοποιός, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι εγώ. Δεν φταίω». Όταν πιέστηκε περαιτέρω για το θέμα, η Ελίζαμπεθ απάντησε έντονα: «Όχι. Όχι εγώ. Απολύτως όχι».

Να σημειωθεί ότι η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1965, είναι Αγγλίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο. Την δεκαετία του 1990, η Χάρλεϊ έγινε γνωστή ως η κοπέλα του Χιου Γκραντ, ενώ έχει συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες καλλυντικών και έχει δημιουργήσει τις δικές της συλλογές ρούχων και μαγιό.

Ως ηθοποιός, οι πιο γνωστοί ρόλοι της μέχρι σήμερα είναι στην κωμωδία κατασκοπείας του Μάικ Μάγιερς «Austin Powers: International Man of Mystery» (1997) και στην ταινία «Bedazzled». Το 2015, η Χάρλεϊ ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του E! The Royals.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ