Μία σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της μοιράστηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια πόζαρε στην μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού της, δίνοντας μία γεύση από το εσωτερικό του σπιτιού όπου ζει με τον σύζυγό της και δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. «Πέμπτη βράδυ στο σπίτι…Όπως και την Τετάρτη δηλαδή και όπως και το Σάββατο. Τι να λέμε τώρα;? Πλέον χρειάζομαι έμπνευση μέχρι και για την λίστα αγορών. ✍? Κουράγιο!!!  Καλό μας βράδυ λοιπόν ❤️», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η συνέντευξη του συζύγου της στα «Μεσάνυχτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο σύζυγός της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, Σπύρος Δημητρίου, που μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους αλλά και στις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα να διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της.

«Την ήξερα την Ελεωνόρα και την θαύμαζα. Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”. Της άρεσε μπορώ να πω αυτό… Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους».

Όσον αφορά στα όσα λέγονται για εγκυμοσύνη της συζύγου του, ο Σπύρος Δημητρίου αποσαφήνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, λέγοντας: «Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ