Συνελήφθη ο 30χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος και στο οποίο φαίνεται να κλωτσάει ένα γατάκι και να το ρίχνει στη θάλασσα, σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, αφού πρώτα δελέασε το αδέσποτο ζώο με φαγητό. Ο ίδιος άνθρωπος φαίνεται ότι είχε κακοποιήσει το σκύλο του, βάφοντάς τον με μαρκαδόρο, ενώ ήταν γνώριμος στις αρχές.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε μία φωτογραφία αγκαλιά με τη γάτα της, γράφοντας ένα μήνυμα για τον άνθρωπο που σόκαρε την κοινή γνώμη με την απάνθρωπη πράξη του.

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτησή της για την υπόθεση με την κακοποίηση του αδέσποτου γατιού σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό

«Μια φορά κ έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός κ η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε κ στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει.

Βρήκε λοιπόν κ άλλους που μεγάλωναν με αξίες κ αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι κ οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών κ των αρχών που είχαν υιοθετήσει.

Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατάκι κ μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο κ γελούσαν.

Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά κ όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές κ οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται.

Γι αυτό καλό είναι να επιλέγονται κ να διδάσκονται προσεκτικά.

Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές κ σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Κ κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ κ τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν.

Όχι για να παραδειγματιστεί κ να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα , χωρίς να μολύνει τους γύρω του», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ