Μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων στην οποία είχε υποβληθεί στο παρελθόν. Στην πρωινή εκπομπή του Mega, φιλοξένησαν συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη, κατά την οποία η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να προβεί σε κάτι τέτοιο, ενώ η παρουσιάστρια του morning show μοιράστηκε τη δική της εμπειρία.

«Δύσκολη διαδικασία πρακτικά και ιατρικά δεν είναι. Είναι κάτι απλό υπό την έννοια ότι είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε με φυσικό κύκλο ή υποβοηθούμενα. Κάνεις έναν κύκλο ορμονών πολύ μικρό αναλόγως με το πρωτόκολλο και σε τι κατάσταση είναι η γονιμότητά σου. Δεν πονάει», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ψυχολογικά είναι (δύσκολο) το κομμάτι, γιατί η γυναίκα που αποφασίζει να το κάνει έχει λόγους», υπογράμμισε και επισήμανε τους λόγους οι οποίοι μπορούν να βαρύνουν την ψυχολογία μιας γυναίκας. «Έχει αρχίσει να σπάει το ταμπού. Ο γιατρός μου μού είχε πει πρώτη φορά στα 35 μου για την διαδικασία αυτή. Μου είχε πει “μην την κάνεις ακόμα. Στα 38 αν δεν βρεις σύντροφο έλα να το δούμε”. Όταν έκλεισα τα 38 επειδή δεν είχα σύντροφο, ολοκλήρωσα την κατάψυξη ωαρίων έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή, γιατί το όφειλα στον εαυτό μου. Σπάσει σιγά-σιγά το ταμπού. Η γυναίκα που καλείται να κάνει κάτι τέτοιο πολλές φορές κρίνεται. Είναι ένα καλούδι της επιστήμης που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε οι γυναίκες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ