Ελεονώρα Μελέτη: Aυτά είναι τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στη νέα της εκπομπή

Ελεονώρα Μελέτη: Aυτά είναι τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στη νέα της εκπομπή

Όλες οι λεπτομέρειες

Από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη εντάσσεται στο δυναμικό του ΜEGA και το κανάλι την καλωσόρισε πρόσφατα με μια ανακοίνωση που αναφέρεται στην προσωπικότητά της.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Tο MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν. Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA“, έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της Ελεονώρα Μελέτη

Πριν λίγη ώρα όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα“, η παρουσιάστρια αλλά και ο σταθμός έχουν καταλήξει στα άτομα που θα βρίσκονται στην παρέα της.

Ο Κώστας Τσουρός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος φέτος συμμετείχε στη “Φάρμα”, θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη. Η ομάδα αυτή παρουσιάζει μια ιδιαίτερη δυναμική ενώ αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του νέου αυτού εγχειρήματος.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν αναλυτικά στο βίντεο: