Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της τη χθεσινή “αγωνία” των παιδιών στην κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως με το που γύρισε χθες σπίτι της, όλοι έσπευσαν αμέσως να της πουν πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Ακόμη, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως τα παιδιά της στην αρχή της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα.

Όπως ανέφερε:

“Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε. Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ