Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και όλα είναι έτοιμα για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται συνεργάτες από τα παλιά, αλλά και νέα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να προστεθούν στη νέα της ομάδα για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Το Πρωινό του ANT1 εξασφάλισε πλάνα της Ελένης Μενεγάκη, κατά την έξοδό της από το στούντιο όπου και θα βγαίνει η εκπομπή της

Ο Βαγγέλης Περρής παρουσίασε στο Πρωινό όλο το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η εκπομπή Ελένη θα βγαίνει από ένα άκρως εντυπωσιακό πλατό. Ενδιαφέρον ωστόσο αποτελεί το πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα της, στην πρώτη δηλαδή θέση στο τραπέζι της τηλεοπτικής παρέας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Πούμπουρας είναι τα δύο πρόσωπα που… διεκδικούν την πρώτη θέση στο τραπέζι της εκπομπής, καθώς ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, δεν θα βρίσκεται on air καθ΄όλη τη διάρκεια. Για την ώρα πάντως, οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής, συνεχίζονται.

“Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός ανταγωνισμός ανάμεσα στον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο για το ποιος είναι ο… πρώτος πανελίστας; Ας το πούμε έτσι.. Επειδή ξέρω όμως την ψυχολογία του Σάββα και του Δημήτρη, μπορεί μέσα τους να σημαίνει κάτι αυτό για το ποιος τελικά θα καθίσει δίπλα στην Ελένη” , ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή; tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ