Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Λουκία Πιστιόλα για τους πολύ χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι νέοι ηθοποιοί στο θέατρο, γεγονός που τους αναγκάζει να στραφούν ακόμα και στα ριάλιτι, η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση με τους συνεργάτες της

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί και σε συνεργάτες της που έχουν σταματήσει τη συνεργασία τους μαζί της για οικονομικούς λόγους.

«Πρέπει να είμαστε πιο δεκτικοί για κάποιον που λέει “έφυγα από εκεί γιατί θα πάω εκεί”. Δεν χρειάζεται να κρίνουμε. Εγώ θυμάμαι παλιά που πάντα μου λέγανε “σε τι πράγμα δε μπορείς να πεις “όχι” αν ένας συνεργάτης σου σού πει ότι θέλει να φύγει;”. Όταν μου λένε ότι θέλουν να φύγουν, με πιάνει μία στενοχώρια, μπορεί να με πιάνει θυμός, ό,τι θες με πιάνει. Αν ο άλλος μου πει “Ελένη μου είναι οικονομικό το θέμα”, είναι το μόνο πράγμα που λέω “με την ευχή μου, αν έχω, στη δίνω να πας”» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ποτέ δεν έχω πει σε συνεργάτη, που εννιά φορές στις δέκα με στενοχωρούσε όταν θα ήθελε να φύγει, να μην πάει. Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά. Δηλαδή αυτό το κατανοούσα πάντα και το κατανοώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ