Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στη τηλεόραση και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Η παρουσιάστρια έχει αρχίσει από τώρα πυρετώδεις προετοιμασίες για την νέα εκπομπή της στο Mega Ελλάδος, και αναζητά τα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν. Τι κι αν πολλά ακούγονταν κατά καιρούς, η ίδια τα κρατούσε “επτασφράγιστο” μυστικό μέχρι να τους “κλείσει” για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά… η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έκανε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το εν λόγω θέμα και μας αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια, τα πρόσωπα που προσέγγισε η “βασίλισσα” της Ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως ανέφερε το πρωί του Σαββάτου η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων, Γιάννης Μούτσος.

Ένα άλλο όνομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αυτό της δημοσιογράφου Δέσποινας Τσόκου, η οποία επέστρεψε από την Γερμανία και στο παρελθόν είχε εμφανιστεί μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από παλιούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στο νέο της βήμα στο Mega είναι πιθανό να δούμε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ