Η Ελένη Μενεγάκη μετά το “αντίο” από την τηλεόραση, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση!

Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και όπως ήταν φυσικό ήταν το “επίκεντρο” των δημοσιογράφων. Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στην τωρινή φάση της ζωής της.

“Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι”

Όσο για το αν βλέπει τηλεόραση; Φυσικά και ναι! Μάλιστα αποκάλυψε και την σειρά που βλέπει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο. Ποια είναι αυτή; Όπως αποκάλυψε, δεν χάνει επεισόδιο από τις “Άγριες Μέλισσες”

“Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ