Και εκεί που θεωρούσαμε πως η Ελένη Μενεγάκη θα επέστρεφε στη τηλεόραση, οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει μπροστά της μπορεί να την “στρέψουν” σε άλλα λημέρια της τωρινής ψηφιακής εποχής.

Αν και η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Άνδρο για διακοπές, σχεδιάζει και το επόμενο επαγγελματικό βήμα της όπως αναφέρει η εφημερίδα “On Time”. Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως συνεργάτες και διαφημιστικές εταιρείες έχουν προτείνει και εισηγηθεί στην “βασίλισσα” της Ελληνικής τηλεόρασης να ανοίξει το δικό της προσωπικό κανάλι στο YouTube.

«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Αν αυτό γίνει στη πράξη, η Ελένη Μενεγάκη προτείνει να μην υπάρχει η καθημερινή της έκθεση στο διαδίκτυο, ενώ επιζητεί και μια δυνατή ομάδα από πίσω, ώστε να βγαίνει ένα professional αποτέλεσμα. Ανάμεσα σ’ αυτούς που πρόκειται να παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το βήμα, θα είναι η επί 20 χρόνια αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Ελένη”, Ελένη Γελάλη.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμη, αν και βρίσκονται στην διαδικασία για εύρεση του ονόματος του καναλιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ