«Οι άνθρωποι που τον μήνυσαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο», λέει η Ελένη Κούρκουλα.

Στην εκπομπή, της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα, η οποία κατέθεσε υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη στη δίκη. Η ίδια σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται το κόστος της υπεράσπισης.

«Εγώ βρέθηκα στο δικαστήριο ως όφειλα, γιατί είχα νομικό καθήκον, αλλά θα ήμουν εκεί και από ηθικό καθήκον για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον αδελφικό μου φίλο Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου 30 χρόνια. Οι άνθρωποι που τον μήνυσαν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το θέατρο. Να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του», ανέφερε η Ελένη Κούρκουλα.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: “Η Ελένη Κούρκουλα είπε στη συνέχεια: «Ο Λιγνάδης δεν έχει μηνυθεί από τον εργασιακό του χώρο. Είναι περίεργο αυτό. Για εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο γλυκός, τρυφερός φίλος μου. Έχει επαληθευτεί ότι ήταν μαζί μας στην Ιθάκη ο Δημήτρης. Δε θα φοβόμουν το κόστος της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη ποτέ. Προέχει η αλήθεια. Η αλήθεια κατατίθεται στο δικαστήριο αυτές τις ημέρες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ