Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελεί τον σύντροφό της κι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής τίμησε την αγαπημένη του και της δώρισε μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, στην οποία είχε τοποθετήσει ένα σημείωμα.

«Σ’ αγαπώ Ελένη», έγραφε η κάρτα του. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε το στιγμιότυπο και τοποθέτησε μια καρδιά, δηλώνοντας έτσι ότι το δώρο του την χαροποίησε πολύ.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία απολαμβάνουν τη σχέση τους, και παρόλο που εκείνος λείπει αρκετά, καθώς παίζει ως κεντρικός αμυντικός στην “Αλ Ουάχντα” της Σαουδικής Αραβίας, αυτό δεν σημαίνει ότι η επικοινωνία ή η σχέση τους δοκιμάζεται.

«Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου μόνο υπέροχους ανθρώπους, οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία», είχε αναφέρει στο παρελθόν η performer για τον σύντροφό της, κάνοντας σαφές ότι για εκείνη είναι σημαντικός και η σχέση τους είναι ουσιαστική.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα Post που κέντρισε το βλέμμα των followers της, καθώς πόζαρε στο μπάνιο της και με τους υδρατμούς που είχαν σχηματιστεί στον καθρέφτη, έγραψε: «Σας αγαπώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ