Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, αφού αναμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον ποδοσφαιριστή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ωστόσο, δύο χρόνια σχεδόν πριν και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021 η Ελένη Φουρέιρα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δυσκολία που είχε στο να αποκτήσει παιδιά στον Νίκο Χατζηνικολάου. Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για το ενδεχόμενο του γάμου με τον Αλμπέρτο Μποτία και την απόκτηση παιδιού, η τραγουδίστρια απάντησε:

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω. (Ο Αλμπέρτο) είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον», είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

Κάπου εκεί, η Φουρέιρα έκανε και μια εξομολόγηση από καρδιάς για την απόκτηση παιδιών και αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως αν και ιδανικά σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται θα ήθελε να έχει ήδη δυο παιδιά, δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες στο να αποκτήσουν παιδιά.

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε δηλώσει η Φουρέιρα.

Δείτε την εξομολόγηση της τραγουδίστριας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ