Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro για τις κρίσεις πανικού και αποκάλυψε το πώς της δημιουργήθηκαν, αλλά και το πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόκτηση ενός παιδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Π.Κ: Σε ψυχολόγο έχεις πάει ποτέ;
Ε.Φ: Μία φορά.

Π.Κ: Ένα session εννοείς;
Ε.Φ: Ναι.

Π.Κ: Και τι σου είπε;
Ε.Φ: Με έδιωξε. Μου είπε «όταν με χρειαστείς πραγματικά, θα το καταλάβεις». Είμαι ένας άνθρωπος που το δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Όπως και την κρίση πανικού που είχα πάθει, την δούλεψα πολύ.

Π.Κ: Από τί προήλθε;
Ε.Φ: Νομίζω ήταν συσσωρευμένο άγχος από πολλά.

Π.Κ: Και πώς εκδηλώθηκε;
Ε.Φ: Μου συνέβη μια φορά στη σκηνή και ήθελα απλά να φύγω. Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί πάνω. Αυτό με τρόμαξε υπερβολικά πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος- control freak. Σε όλα. Τρελαίνομαι. Εκεί σαν να έχασα τον έλεγχο, οπότε έκανα ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου για να ξαναβγώ στη σκηνή. Πέρασαν 5 μέρες για να βγω. Το δούλεψα πολύ. Κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή, το προκαλούσα. Συνειδητοποίησα ότι όσο τρέχεις μακριά από τον φόβο, τόσο σε ακολουθεί. Οπότε άρχισα να μιλάω ανοιχτά σε όλους. Στον κολλητό μου, στο παιδί στο καμαρίνι, το έλεγα παντού για να το απομυθοποιήσω, να μη γίνει μεγάλο στο μυαλό μου.

Π.Κ: Τα ζόρια της ζωής σου, σου έκαναν καλό;
Ε.Φ: Νομίζω μου έκαναν πολύ καλό. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν δεν τα είχα αντιμετωπίσει όλα αυτά. Μπορεί να ήμουν κακομαθημένο, μπορεί και να ήμουν η ίδια.

Π.Κ: Το θέμα οικογένεια σου αρέσει;
Ε.Φ: Το λατρεύω.

Π.Κ: Άρα και για σένα κάποτε;
Ε.Φ: Εννοείται. Λατρεύω τα παιδιά. Πολύ θα το ήθελα. Όποτε είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο.

Π.Κ: Θέλω να πω δε θα το κόψεις λόγω καριέρας; Αν κάτσει έκατσε.
Ε.Φ: Δεν υπάρχει το «λόγω καριέρας». Μπορούν να γίνουν όλα μαζί. Κι αν έρθει, θα σε πάει σε ένα άλλο σημείο στη ζωή σου. Αλλά όλα στη στιγμή τους. Γιατί δεν είναι για όλες τις γυναίκες αυτή η διαδικασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ