Στη Μαδρίτη πραγματοποίησε συναυλία η Ελένη Φουρέιρα και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, λαμβάνοντας το ένθερμο χειροκρότημα των fans της που έδωσαν το «παρών».

Η δημοφιλής pop artist ανέβηκε στη σκηνή και κατέπληξε άπαντες με τις τραγουδιστικές και χορευτικές της ικανότητες, ενώ ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα στον ρυθμό της.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα τραγούδια της, τα οποία το ισπανικό κοινό φαίνεται ότι γνωρίζει απ’ έξω αν κρίνουμε από τα παρακάτω βίντεο. Η τραγουδίστρια του “fuego” φορώντας ένα εντυπωσιακό κορμάκι, συνεπήρε τους παρευρισκόμενους, ενώ σαν Eurvision star που είναι δεν θα μπορούσε να μην ερμηνεύσει το hit που της χάρισε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, ενώ παράλληλα ερμήνευσε και το τραγούδι των φετινών νικητών Maneskin.

Όπως θα δείτε στα ακόλουθα στιγμιότυπα, η Ελένη μετέδωσε το vibe της, παρουσίασε ένα μοναδικό show και επέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες performers της γενιάς της. Μάλιστα, σε λίγο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Αεράκι».

H Ελένη Φουρέιρα σε Live concert στη Μαδρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ