Στο περιοδικό Esquire και τον δημοσιογράφο, Μπάμπη Δούκα παραχώρησε συνέντευξη η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις τόσο για την επαγγελματική της ζωή και την προσπάθεια για καριέρα στο εξωτερικό, όσο και για το πως νιώθει πάνω στην σκηνή.

Για τον νέο της δίσκο και τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις μίλησε η τραγουδίστρια και δηλώνει ότι ”Είμαι σε μία περίοδο που έχει πάρα πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Πριν από μερικές μέρες βγήκε ο νέος δίσκος μου, που δουλευόταν δύο χρόνια. Ο αρχικός στόχος ήταν να κυκλοφορήσει πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά δεν μου βγήκε σε κακό. Είχαμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, λίγο περισσότερο χρόνο να τον δουλέψουμε και να βρούμε κι άλλα τραγούδια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, αλλά και για το γεγονός πως πάει πολύ καλά, μέχρι στιγμής.”

Όσον αφορά τα βήματα που έχει κάνει προς το εξωτερικό, η ίδια δηλώνει πως είναι υπερβολικά δύσκολο το όλο εγχείρημα και σχολιάζει ότι ”Η αγορά εδώ είναι πολύ μικρή και πολύ συγκεκριμένη. Η μουσική βιομηχανία της δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τα όσα γίνονται διεθνώς. Εμένα μου ήρθαν από μόνες τους οι προτάσεις, λόγω Εurovision. Πάντως, νιώθω ευγνώμων για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν, και θα σου πω πως μία από τις καλύτερες στιγμές μου ήταν όταν βρέθηκα στη σκηνή με ονόματα όπως η Dua Lipa και ο David Guetta.

Ερωτηθείσα για το αν νιώθει άβολα που οι εμφανίσεις της στην σκηνή γίνονται αντικείμενο συζήτησης, η Ελένη Φουρέιρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξεκαθαρίζει ότι δεν νιώθει ντροπή και μάλιστα νιώθει σέξι. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ”Δεν θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι κάτι ντροπιαστικό ή οτιδήποτε τέτοιο. Ακόμη και ένα γυμνό γυναικείο σώμα δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να θεωρείται κάτι που χρήζει συζήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για τέχνη. Ο καθένας, γενικά, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, είναι δικαίωμά του. Όπως εκφράζεται ο καθένας, έτσι πρέπει να ενεργεί. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Νιώθω άνετα, όμορφα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου. Νιώθω σέξι και, ξέρεις κάτι; Γουστάρω που είμαι σέξι. Βγαίνει από μέσα μου αυτό. Και δεν μπορεί να το κρίνει κανείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ