Από την καινούργια τηλεοπτική χρονιά, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εντάσσονται στην οικογένεια του ελλαδικού καναλιού STAR, αφού πρόκειται να αναλάβουν τα ηνία της παρουσίασης του πρωινού μαγκαζίνου του σταθμού «Breakfast@Star». Το ζευγάρι μάλιστα ανυπομονεί για το νέο τηλεοπτικό του βήμα.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όμως, λίγο πριν μας υποδεχτούν στο τηλεοπτικό τους σπίτι μας έχουν υποδεχτεί στο πραγματικό τους. Οι δυο τους αναρτούν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μοιράζονται εικόνες ενώ σε αρκετές πρωταγωνιστεί η κόρη τους, Μελίτα.

Το ζευγάρι έχει κοινοποιήσει φωτογραφικό υλικό τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους. Μας έχουν υποδεχτεί στο σαλόνι τους, στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιό τους, αλλά και στη βεράντα και τον κήπο τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν επιμεληθεί την κατοικία τους με μεράκι και η διακόσμηση είναι μίνιμαλ. Διακριτικά διακοσμητικά και φωτεινά χρώματα κυριαρχούν. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της περνούν πολύ χρόνο στη ζεστασιά του με την κόρη τους, ενώ τα παιχνίδια δε λείπουν.

Η Ελένη Χατζίδου έχει φωτογραφηθεί αρκετά σε αυτό και έχει υποδεχτεί το κοινό που την ακολουθεί. Με τις αναρτήσεις της, μάς έχει επιτρέψει να πάρουμε, μάλιστα, ιδέες decoration και γιατί όχι να τις υιοθετήσουμε.

Το σπίτι τους διαθέτει έναν μεγάλο κήπο και ένα όμορφο τζάκι κοσμεί το σαλόνι τους. Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δημιουργήσει την οικογενειακή τους φωλιά και το χαίρονται στο μέγιστο.

Εντυπωσιακοί πίνακες και έπιπλα με φινέτσα κυριαρχούν στο σαλόνι τους, με την Ελένη να απολαμβάνει να περνά τον χρόνο της σε αυτό, ενώ η Μελίτα παίζει μαζί της. Ωστόσο, διαθέτει μια όμορφη τραπεζαρία όπου η οικογένεια γευματίζει.

Η Μελίτα έχει ένα δωμάτιο στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το ρόζ. Έκεί απολαμβάνει τα παιχνίδια με τους γονείς της και κάνουν μαζί ευχάριστες δραστηριότητες, όπως να παίζουν επιτραπέζια και να διαβάζουν παραμύθια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ