Η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό της Eurovision, αλλά έχει ήδη καταστρώσει με την Panik Records τα δισκογραφικά βήματα που θα κάνει μετά το διαγωνισμό, στον οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Μέσα στον Ιούνιο, η Έλενα Τσαγκρινού θα κυκλοφορήσει ένα super ντουέτο με έναν fresh, hot, ταλαντούχο τραγουδιστή, τον Δημήτρη Ταταράκη.

Ο Δημήτρης Ταταράκης, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του με το «Είμαι Για Τα Δύσκολα», το οποίο μετρά πάνω από 1,1 εκατομμύρια YouTube views και είναι στο top20 του ραδιοφωνικού airplay, ταξίδεψε στο Ρότερνταμ για να υποστηρίξει από κοντά την Έλενα Τσαγκρινού, αλλά και για να μιλήσουν για το music video του τραγουδιού τους.

Το δυναμικό και dance ντουέτο, που είχε προετοιμαστεί πριν από τη συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού με την Κύπρο στη Eurovision, υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη μουσική και ο Γιάννης Δόξας στους στίχους και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, που πάντα συστήνει στο κοινό νέα πρόσωπα και πρωτότυπα projects. Μάλιστα, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Δημήτρης Ταταράκης συζήτησαν για το τραγούδι τους και με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, που επίσης είναι στο Ρότερνταμ για την Eurovision.

Όλο το καλοκαίρι, η Έλενα Τσαγκρινού θα έχει το «El Diablo», το οποίο συνεχίζει να «σαρώνει» σε YouTube views και digital streams ανά την Ευρώπη και το ελληνόφωνο ντουέτο με τον Δημήτρη Ταταράκη, ενώ θα ετοιμάσει ένα νέο αγγλόφωνο τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Πηγή: Panikmusic.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ