Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Πέμπτη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φημολογούμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και στον νέο κύκλο του «GNTM».

«Η Βίκυ είναι ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο, πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις λύσουμε. Διαφωνίες γενικώς. Αλλά νομίζω πως όλα περνάνε και ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία» είπε σχετικά με τη Βίκυ Καγιά η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσον αφορά το «GNTM 4» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Το GNTM μου αρέσει. Και η Ισμήνη μου αρέσει. Το GNTM είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν θα το ξαναέκανα. Δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Είναι κάτι που το έκανα. Τελείωσε. Είναι ένας άλλος coach εκεί που κάνει πολύ ωραία τη δουλειά του. Εγώ τώρα θα είμαι στο Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ